Belépés

 

Rendelést kizárólag regisztráció és bejelentkezés után tudunk felvenni!

A regisztrációhoz kattintson ide!

Elfelejtett jelszó

Általános információk

 

Egy héten belül több címre kért megrendelés esetén, kérjük 

külön-külön regisztrációt készíteni minden kiszállítási címre!

...ha szállítási címét a megrendelés leadása után módosítja azt sajnos nem írja felül a rendszer, így régi címére történik a kiszállítás.

 

Étlapunkon a "A" és "B" menük a húsos ételek, a "C" menü nagyrészt főzelék és a "D" menü általában húsmentes étel.

Ételeinket fóliával lezárt egyszer használatos dobozban szállítjuk. A doboz alkalmas mikrohullámú sütőben való melegítésre, a fólia eltávolítása nélkül melegítve nyerheti vissza ételeink frissességét a legjobban.

Az étel fogyasztható a szállítás napján 65 °C fölé melegítés után. Fogyasztásig az ételeket 0 - +5 °C között kell tárolni.

A megrendelését legkésőbb a tárgyhét előtti hét pénteken 12 óráig adhatja le telefonon. 

Interneten előző nap 20:00 óráig van lehetőség rendelni legkésőbb, melyről a rendszer emailben visszaigazolást küld, így ellenőrizni tudják a megrendelt ételeket. A rendelés megerősítését minden esetben ki kell pipálni és csak azután kell elküldeni. Kérjük Önöket, hogy a megrendelésnél a mennyiség kitöltésénél számokat használjanak és ne x-et, mert ebben az esetben 0 Ft összeggel, üresen érkezik meg hozzánk a megrendelés.

Új megrendelőink természetesen hétközben is bekapcsolódhatnak. Ebben az esetben és a tárgyhétre leadott megrendelések változtatásának esetében a napot megelőző munkanap 14 óráig jelezni kell felénk, mert csak így tudjuk teljesíteni a megrendelést és elfogadni a lemondást.

 

AZ ÉTLAPVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK!

AZ EBÉD KISZÁLLÍTÁSA 7:00 és 12:00 óra között történik.